Mahmutlar Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuz; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: Var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: Eko Okul, İl Projeleri, e-Twinning, Sıfır Atık, Okullarda Orman
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus
Diğer Hususlar: .

WEB - https://mahmutlaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mahmutlar Mahallesi 131 Nolu Sokak No36

Yerleşim Yeri - Mahmutlar

Adres - Mahmutlar Mahallesi 131 Nolu Sokak No36

Ulaşım Çevre yoluna yürüyüş mesafesinde olup Alanya ve Antalya´ya ulaşım oldukça kolaydır. Gazipaşa Hava Limanı, Alanya ve Antalya´ya ulaşım şehir içi dolmuş ve otobüsleri ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 150 İlçe merkezine 12 km uzaklıktadır.